Heat Barrier

Voor robuuste brandwerende constructies die een maximale bescherming bieden aan de mens en schade aan (belendende) panden tot een minimum beperken. Dat is gegarandeerd.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Specialist in brandwerend afdichten van een breed scala aan doorvoeringen in wanden en vloeren.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij werken trefzeker. Gaan goed voorbereid te werk, anticiperen op de bestaande situatie en komen met heldere, werkbare oplossingen. Zo laten we ons zien door te doen.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij doen geen enkele concessie aan de brandveiligheid van gebouwen. Nemen met minder geen genoegen. Werken door tot de optimale veiligheid gegarandeerd is.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Werkt al jaren aan de beste brandveiligheidsmaatregelen in de bouw. Vele mooie opdrachten hebben we al mogen vervullen.

Ultimate fire protection

Bouwkundige brandpreventie

Bouwkundige brandpreventie

We zijn er dagelijks mee bezig. Al jaren. Voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Wij werken voor opdrachtgevers als BAM, Ballast Nedam, van der Valk, Heijmans, Cofely in zowel de utiliteits- en woningbouw. In bestaande- en nieuwbouw. Heat Barrier is met oog op het brandveilig maken van gebouwen altijd in te zetten. Van advies tot uitwerking. Op onderdelen en op het gehele traject.

Brandpreventie bouwkundig onderzocht

Voordat wij aan de slag gaan maken we eerst een inventarisatie: hoe is de brandpreventie bouwkundig op papier vastgelegd? Of te wel: hoe ziet het ontwerp er uit als het gaat om nieuwbouw. Hoe is het met de huidige staat van het gebouw gesteld als we kijken naar bouwkundige brandpreventie? Op basis van deze eerste inventarisatie maken we de balans op. En dat presenteren we in een uitgebreid verslag. Op die manier wordt duidelijk hoe de huidige staat met oog op bouwkundige brandpreventie exact is. Op basis daarvan brengen we advies uit.

“Hoe eerder hoe beter”

Dat is ons motto. Dat betekent dat we al in een vroeg stadium in te schakelen zijn. Hoe eerder, hoe beter, alleen dan kunnen we vanaf het allereerste begin de brandpreventie bouwkundig bekijken en veel zaken op voorhand voorkomen. Dat geeft zekerheid, maar zorgt er vooral voor dat kosten worden bespaard. Hoe eerder zaken onder de aandacht komen (nog op papier), hoe beter het uiteindelijke resultaat. Kom je er in een laat stadium (na de bouw) pas achter dat zaken niet goed geregeld zijn, dan zijn de kosten vele malen groter als wanneer in de ontwerpfase zaken aan het licht komen.

Vakmanschap

Een goede implementatie van het vooropgestelde plan is essentieel voor een goede brandpreventie. Kwaliteit staat bij ons voorop. Met het beste materiaal en een juiste montage bereiken we altijd het allerbeste resultaat. Niets is immers zo belangrijk als een 100% brandveilige werk- woon- en zorgomgeving. Onze specialisten zorgen voor brandwerende bekledingen, brandwerende afdichtingen en veilige brandwerende compartimenten en -vluchtroutes.

Daarnaast zorgen we met het Heat Barrier onderhoudscontract dat het gebouw ook in de toekomst brandveilig blijft.

PROJECTEN

Brandwerende bekleding

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, vul dan het formulier in.