Heat Barrier

Voor robuuste brandwerende constructies die een maximale bescherming bieden aan de mens en schade aan (belendende) panden tot een minimum beperken. Dat is gegarandeerd.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Specialist in brandwerend afdichten van een breed scala aan doorvoeringen in wanden en vloeren.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij werken trefzeker. Gaan goed voorbereid te werk, anticiperen op de bestaande situatie en komen met heldere, werkbare oplossingen. Zo laten we ons zien door te doen.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij doen geen enkele concessie aan de brandveiligheid van gebouwen. Nemen met minder geen genoegen. Werken door tot de optimale veiligheid gegarandeerd is.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Werkt al jaren aan de beste brandveiligheidsmaatregelen in de bouw. Vele mooie opdrachten hebben we al mogen vervullen.

Ultimate fire protection

Brandwerende coating staal

Brandwerende coating op staal

Bij een uitslaande brand is het van essentieel belang dat de hoofddraagconstructie beschermd is. Om de staalconstructie te beschermen maken we gebruik van brandwerende coating voor staal. De zwaarte van de draagconstructie bepaalt hoe dik de brandwerende coating op staal moe worden toegepast. Voordat de brandwerende coating op staal wordt aangebracht moet er goed worden bekeken hoe de staalconstructie er precies uitziet. In bestaande bouw: is deze al behandeld met een ander product? Heeft het een verzinkte afwerking? Bij nieuwbouw: welke functie heeft het staal? Moet het staal zichtbaar blijven? Speelt eventuele waterbestendigheid een rol? Brandwerende coating op staalconstructies.

Brandwerende coating staal verwerkingsmogelijkheden

Het is dus ook met het aanbrengen van de coating belangrijk dat er vooraf goed bekeken wordt welke verwerkingsmogelijkheden en wensen er zijn. Dat geldt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande bouw. Heat Barrier kijkt mee en adviseert over de beste verwerkingsmogelijkheid van de brandwerende coating. We doen dat het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we tegen de laagst mogelijke kosten het best mogelijke resultaat kunnen bereiken.

Absolute veiligheid voor stalen draagconstructies

Onder grote hitte komt zelfs staal onder druk te staan. Onbeschermd is een temperatuur van 300 graden al voldoende om staal hun kracht te laten verliezen. Het is dan van het uiterste belang dat het staal met een brandwerende coating voor staal beschermd wordt. Zodat instortingsgevaar bij brand voorkomen wordt. Het aanbrengen van brandwerende coating op staal vergt een bepaald vakmanschap. Heat Barrier levert dat vakmanschap. En kom dan ook graag met je in gesprek over de mogelijkheden met betrekking tot het brandveilig maken van zowel nieuw- als bestaande bouw.

PROJECTEN

Brandwerende bekleding

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, vul dan het formulier in.