Heat Barrier

Voor robuuste brandwerende constructies die een maximale bescherming bieden aan de mens en schade aan (belendende) panden tot een minimum beperken. Dat is gegarandeerd.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Specialist in brandwerend afdichten van een breed scala aan doorvoeringen in wanden en vloeren.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij werken trefzeker. Gaan goed voorbereid te werk, anticiperen op de bestaande situatie en komen met heldere, werkbare oplossingen. Zo laten we ons zien door te doen.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Wij doen geen enkele concessie aan de brandveiligheid van gebouwen. Nemen met minder geen genoegen. Werken door tot de optimale veiligheid gegarandeerd is.

Ultimate fire protection

Heat Barrier

Werkt al jaren aan de beste brandveiligheidsmaatregelen in de bouw. Vele mooie opdrachten hebben we al mogen vervullen.

Ultimate fire protection

Promatect brandwerende platen

Promatect brandwerende platen

Promatect brandwerende platen zijn samengesteld uit cement, calcium silicaten en aanvullende toeslagstoffen. Het is een steenachtig materiaal dat ervoor zorgt dat de platen volledig onbrandbaar zijn. Daarnaast zijn ze waterbestendig. De brandwerende plaat promatect is er in verschillende diktes. Ze worden toegepast in structurele elementen. Denk daarbij aan plafonds, houten vloeren, scheidingswanden en kabelgoten en luchtkanalen. Door de hittebestendigheid en de hoge mechanische weerstand bij de blootstelling aan vuur is de brandwerende plaat promatect een goede keuze in plaatmateriaal. Heat Barrier doet geen enkele concessie aan brandveiligheid en werkt daarom alleen met materialen waar op gebouwd en vertrouwd kan worden. Werken Promatect brandwerende platen heeft dan ook onze voorkeur. Naast de goede chemische weerstand zijn ze makkelijk bewerkbaar en snel en eenvoudig te monteren.

Duurzame keuze

Promatect brandwerende platen zijn een gedegen keuze. Niet in de laatste plaats omdat het een duurzaam materiaal is. Het rot niet. Kiezen we voor een brandwerende plaat. Promatect heeft dan beslist onze voorkeur. Omdat zij op dit moment het beste bieden. Mochten er andere producten op de markt komen die (nog) beter presteren, dan zullen we deze zeker ook nader bekijken. Heat Barrier gaat voor 100% brandveiligheid. We staan niet stil en kijken dagelijks naar wat de beste keuze is. We volgen de ontwikkelingen op de voet. In de keuzes die wij maken zetten wij mens én milieu voorop. Beide moeten worden beschermd. Dat betekent complete en actuele kennis van zaken. Dat staat bovenaan. Zonder discussie. Het bepaalt mede de basis voor ons succes.

Bescherming van mens en milieu

Heat Barrier staat garant voor een absolute brandveiligheid. Daarvoor werken we met alleen het allerbeste materiaal. Duurzaam en efficiënt bouwen we met de beste bouwers aan de mooiste projecten. Met kennis van zaken; van bouwen en van materiaal. Voor nu en in de verre toekomst.

PROJECTEN

Brandwerende bekleding

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, vul dan het formulier in.