Chefs Culinar

Naam project:  Chefs Culinar

Plaats:                  Nijmegen

Gebouwtype:    Bedrijfspand

Opdrachtgever:

Onderdelen:

Periode:  2020-2021

Chefs Culinar

Bij Chefs Culinar hebben we een passie voor lekker eten. Ons team is naast specialist op het gebied van food, gek op lekker eten. We willen dat alle chefs kunnen werken met mooie vers producten, zodat jouw gast de mooiste gerechten voorgeschoteld krijgt.

Wij zijn er om je te helpen. Door jou als foodprofessional te ontzorgen en te helpen je continue te ontwikkelen. Met ons assortiment bieden wij het totaalpakket voor jouw professionele keuken. Wij leveren een kwalitatief assortiment van food, non-food en versproducten bestaande uit de bekende A-merken op de Nederlandse markt.

Heat Barrier heeft de volgende onderdelen mogen verzorgen: brandwerende coating en topcoating, brandwerende bekleding en het brandwerend afdichten van de doorvoeringen.
De nieuwbouw omvat het bedrijfspand van Chefs Culinar met koel-, vries- en aanverwante ruimten met een oppervlak van circa 13.000 m2 met een bijbehorende laadkuil.
Verder wordt het bestaande kantoorgebouw via een luchtbrug verbonden met de nieuwbouw en wordt de bestaande hal ook flink gerenoveerd en uitgebreid met een visafdeling.

Aansluitend aan de uitbreiding word het bestaande pand gerenoveerd.